PERKi õpperakendus

Kuna lähiaastatel planeeritakse kaluri kalapüügiloa alusel kalapüügi korraldamisel üle minna andmete elektroonilisele esitamisele PERK nutirakenduse kaudu, siis edastan teile info PERKi õpperakenduse kasutamise võimaluse kohta.

Kalanduse Teabekeskuse poolt on ette valmistatud PERKi õpperakendus ja seda on võimalik katsetada ja anda tagasisidet rakenduse kasutamisel tekkinud probleemidest ja kitsaskohtadest (jaak-velori.sadul@ut.ee ).

Õpperakendus on leitav siit https://perk.kalateave.ee/

Sisselogimine: kasutajaks tuleb panna kas user1 või user2 ning mõlemal juhul on parooliks  r4RKqW1. User1 on alustamine täitsa nullist st. minu seaded jne tuleb endal täita.  User2 puhul on eelseadistused tehtud ja saab alustada püügireisiga. PERK täitmisel on abiks infomullid. Nendele klikates tuleb info sinisel taustal. Sinisele  taustale uuesti klikates infoväli kaob.